Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Nyersanyagok és összetevők

Oxystorm ® - Nitrát gazdag vörös spenótkivonat (Amaranthus Hypocondriacus). Az Oxystorm® az Arjuna Natural Extracts Ltd. védjegye.

Ez az összetevő megtalálható a Fucked Up Pump V2 termékünkben.

 

WATTS´UP® - Mitokondriális potenciátor, amely növeli az állóképességet. A WATTS'UP® a BioActor B.V. bejegyzett védjegye.

Ez az összetevő megtalálható a BCEAA Next Level, a Fucked Up Intra, a Watts Up Magnum és a Crevolution Magnum termékeinkben.

 

Creapure® - a világ talán legtisztább kreatin-monohidrátja, ahol minden tétel minőségét tesztelték. A Creapure® az AlzChem AG bejegyzett védjegye.

Ez az összetevő megtalálható a Massive Mass termékünkben.

 

Hydrobeef - marhahús fehérje izolátum, amelyet az állatok antibiotikumokkal nem kezelt friss húsából készítettek. A Hydrobeef egy többlépcsős peptid

Ez az összetevő megtalálható a Hydro Amino vPeptide termékünkben.

 


Ovoderm® - A tojáshéj-membránok összetétele. A bőr rugalmasságát és szerkezetét támogató anyagokban gazdag tojáshéj-membránok. Az Ovoderm® az Eggnovo S.L. bejegyzett védjegye. Az Ovomet® ipari szabadalmaztatott eljárással nyerhető.

Hamarosan.. 

 

Testofen® - A hajdina kivonat, amely a szaponoidokat és furustanolokat tartalmazó fenusidok összetételének köszönhetően pozitívan befolyásolja a tesztoszteron szintet a férfiaknál. A kivonatot a Gencor Pacific fejlesztette ki.

Ez az összetevő megtalálható a Man Maker termékünkben.

 


 Ovomet® - Tojáshéj membránok, amelyek olyan anyagokban gazdagok, amelyek elősegítik az ízületek javítását és regenerálódását. Az Ovomet® az Eggnovo S.L. bejegyzett védjegye. Az Ovomet® ipari szabadalmaztatott eljárással nyerhető.

Ez az összetevő megtalálható a Flex termékünben.

  

Krealkalyn ® - A világ első pufferelt PH stabil kreatinja, amely folyadékkal keverve nem inaktív kreatininné alakul. A Kre-Alkalyn® az All American Pharmaceutical & Natural Products Corp. bejegyzett védjegye. A Kre-Alkalyn® egy US szabadalmaztatott termék (US 6,399,661 számú nemzetközi szabadalmi leírás). Minden jog fenntartva.

Ez az összetevő megtalálható a Krealkalyn termékünkben.

 

Allergén információk:

Termékeink nyomokban mogyorót tartalmazhatnak!
Termékeink használata nem ajánlott terhes nőknek, szoptatós anyukáknak!
Bizonyos termékeink használata kizárólag 18 éves kor felett ajánlott!
További információkat, és a pontos termékösszetevőket megtalálhatják termékeink adatlapján.