Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Wake Up

Wake Up
-10%
Wake Up

Serkentő hatás, javított fókusz és fokozott mentális teljesítmény - hosszabb és nehezebb edzéshez.

A koffein stabil, biztonságos és népszerű módja a testmozgás és a fizikai aktivitás minden formájának növelésére. A koffein hozzájárul a fokozott éberséghez és koncentrációhoz. A Wake Up-ot javasolják, a svéd edzők, mint teljesítménynövelő koffein-kiegészítő, ami szintén támogatást biztosít fárasztó napokon.

Bővebben
Nincs raktáron
4 950 Ft 
4 450 Ft
Kezdete: 2022.01.10   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek

TERMÉKLEÍRÁS

Az ébredés koffein tabletta, összesen 250 mg koffeint tablettánként. Minden üveg 180 db-ot tartalmaz. Hatás: Stimuláló és felemelő. Energiát ad és ellensúlyozza a fáradtságot,

ÉBREDJEN FEL A KOFFEIN, HOGY TÖBB ENERGIÁT GYAKOROLJON A GYAKORLATBAN

Megy ki és kocogtál? Vagy menjen az edzőterembe? Vagy focizhatsz? Akkor jó lehet a koffein tablettákkal. A koffein növeli az energiát. Sok felhasználó tanúskodik arról, hogy hosszabb ideig tud dolgozni, és minden helyzetben kicsit többet préselhet. Például erősítő edzés esetén a nagyobb terheléssel és több ismétlésekkel / ismétlésekkel lehet megbirkózni. A futás közben gyorsabban siethet, és hosszú ideig futhat. A koffein tablettákat 30-40 perccel az edzés kezdete előtt vegye be.

LEHET-E A WAKE UP MELLÉKHATÁSAI?

Nehéz elaludni, fejfájás és szívdobogás. Néhányan talán egy kicsit rosszat is kapnak a koffein tabletták gyomrában. Ezek a mellékhatások gyakran fordulnak elő, ha több koffeint szed, mint a teste. Példa: Mondja el, hogy 200 mg koffein toleranciája van. Ezután 300-400 mg koffeint kaphat. Ha azonban túladagol, és 600 mg koffeint szed, akkor émelygést okozhat. A koffein hatása is fűszeres, ami este megnehezíti az alvást.

KOFFEIN TABLETTÁK, MINT A WAKE UP VESZÉLYESEK?

A koffein tabletták nem veszélyesek, amíg az ajánlott adagot beveszik. A különböző egyének tolerálják a koffeint különböző jó ébredéskor, összesen 250 mg kapszulánként, ezért legfeljebb 1 tabletta ajánlott

adagonként.

HA TERHES, VEGYE FEL A KOFFEIN TABLETTÁT? VAGY HA SZOPTAT?

A Fass szerint a terhesség alatt vagy a szoptatás alatt a baba nem mutatott káros hatást. Javasoljuk azonban, hogy a terhesség vagy a szoptatás ideje alatt tartózkodjon a magas koffeinbeviteltől, hogy biztonságosan legyen

TARTALOM TABLETTÁNKÉNT

koffein 250 mg

ÖSSZETEVŐK

Töltőanyagok (mikrokristályos cellulóz), koffein, kenőanyagok (magnézium-sztearát), gombaellenes szerek (szilícium-dioxid)

Ajánlott használat

Étrendkiegészítőként 1 tablettát kell bevennünk, 30 perccel a fizikai aktivitás előtt. A termék szilárdsága miatt kezdje az alacsonyabb adagot a tolerancia meghatározásához. Az álmatlanság elkerülése érdekében ne vegyen be 6 órát lefekvés előtt. Ne használja a terméket több mint 8 egymást követő héten késedelem nélkül. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

fontos

Csak fizikailag aktív felnőttek számára ajánlott. A táplálékkiegészítők nem használhatók a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére.

Figyelem

Magas koffein-tartalom (250 mg-os kapszula) - Nem ajánlott terhes és szoptató nőknél, illetve szívbetegek vagy magas vérnyomás esetén.

Tárolás

Hűvös és száraz helyen tárolandó, gyermekektől elzárva.


A minden napi adag körülbelül 3-4 csésze kávénak felel meg.

Vízmentes koffein, tabletta E-460, E-55, magnézium-sztearát.

Tartalom az ajánlott napi adagban: 1 tabletta

Koffein 250 mg

Méret: 180 db tabletta

Adatok
Cikkszám
wake_up