Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Peppermind

Peppermind
-12%
Peppermind

Koncentráció! Fókusz! Memória!

- Jobb koncentrációs képességet biztosít.
- A fókusz és az energia fokozott érzése még a fizikailag kimerítő tevékenységek során is.
- Javíthatja a memóriát.

A svéd Kiegészítő célja a kognitív teljesítmény növelése, a fókusz létrehozása és az energia biztosítása. Nagyszerű, még akkor is, ha a felhasználó fizikailag és mentálisan kimerült. A termék olyan helyzetekre alkalmas, ahol extra élesség és koncentráció szükséges, hosszú képzéseket, tanulmányokat, versenyeket említhetünk példaként. A Pepperamind egy gondosan megtervezett formula, amely a legjobb tudományosan megalapozott összetevőket tartalmazza a mentális fókusz tisztasága és energiája érdekében. Az összetevők között megtalálható sok kulcsfontosságú elem. Gotu kola az ayurvédikus gyógyászatban nagyon jól ismert, itt megemlítjük, hogy a kognitív képesség javul, mind a memória, mind az intelligencia. Széles körben használják az olyan problémákkal küzdő emberek számára is, mint a fáradtság, a depresszió vagy az idegesség. A teobromin olyan molekula, amely legismertebb a csokoládéban természetesen megtalálható anyagok közül az egyik, de teában és más növényi termékekben is megtalálható. A teobromin hasonló a koffeinhez a készítményben, de enyhébb stimuláns. Synephrine, egy központi serkentőszer, amely az étvágycsökkentő és újjáélesztő. Az L-Theanin a zöld teaben található aminosav. A Theanin behatolhat a vér-agy gáton, és aktiválhatja az úgynevezett alfa-hullámokat, ami nyugodt érzést biztosít. Minél több alfa-hullám van, annál nyugodtabb, nyugodtabb és nyugodtabb lesz, miközben éberen ébred és összpontosított. A kolinbitartrát egy vízoldható tápanyag, amely hasonló a B-vitaminhoz, az acetil-kolin közvetlen prekurzora, amely az egyik olyan neurotranszmitter, amely a memóriaképződést és más kognitív folyamatokat kezeli. A kolinbitartrát kolin kötődik a kémiai sóhoz, amely a sejtmembránokra hat, és erősebbé és féligáteresztővé teszi őket. Ez lehetővé teszi, hogy a folyadékok vagy gázok a sejtmembránon keresztül könnyebben átjuthassanak vagy diffundáljanak. Ennek eredményeként a sejtekben és a testben általában jobb a metabolizmus. Úgy gondolják, hogy a kolin hozzájárul az agy működésének javításához. Segít javítani a koncentrációt és nyújt pszichológiai előnyöket. Segíti a neurotranszmitterek, például az acetilkolin kialakulását és javítja a memóriát. A szokásos adagok kiegészítőként 500-2000 mg.

Foszfatidil-szerin. Tanulmányok alátámasztják a foszfatidil-szerin fontosságát a megfelelő agyi funkciók, például a memória, az éberség és a jobb agyi működés szempontjából. Úgy tűnik, hogy a foszfatidil-szerin növeli az acetil-kolin neurotranszmitter szintjét, amely segít javítani az általános kognitív funkciókat és a memóriát. Bizonyíték van arra is, hogy az agyat növelheti a dopamin, egy másik fontos neurotranszmitter. Hozzájárul a jelzőanyagok agyi termelésének fenntartásához. Ez hozzájárul a nátrium-kálium egyensúly fenntartásához szükséges agyi anyagcseréhez, és segít szabályozni a stresszhormon termelését. Foszfatidil-szerint használunk pl. károsodott memória, koncentrációs problémák és általában csökkent mentális kapacitás esetén. Használható kiegészítőként a vizsgaolvasáshoz. A szokásos adagok kiegészítőként 100-300 mg.

Referenser:
• Kimura K1, Ozeki M, Juneja LR, Ohira H. L-Theanine csökkenti a pszichológiai és fiziológiai
stresszválaszokat. Biol Psychol. 2007 Jan; 74 (1): 39-45. Epub 2006 augusztus 22. Wattanathorn J1, Mator L, Muchimapura S, Tongun T, Pasuriwong O, Piyawatkul N, Yimtae K,
Sripanidkulchai B, Singkhoraard J. Pozitív kognitív és hangulati moduláció az egészséges
idős önkéntesben a Centella asiatica beadását követően. J Ethnopharmacol. 2008 március 5;
116 (2): 325-32. doi: 10.1016 / j.jep 2007.11.038. Epub 2007 december 4. • Buchman AL1, Sohel M, Brown M, Jenden DJ, Ahn C, Roch M, Brawley TL.
A hosszútávú teljes parenterális táplálkozás után a kolin kiegészítés után javul a verbális
és a vizuális memória: egy kísérleti tanulmány. JPEN J Parenter Enteral Nutr.
2001 január-február 25. (1): 30-5. • Burke ER. Foszfatidil-szerin (PS): Promise For atletic Performance, 1998, Keats Publishing,
New Canaan, USA. • Jellin JM. et al. Gyógyszerész Letter Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis.
5th ed, Stockton, USA, 2003: 1043. • Delwaide PJ. et al. „Dupla vak, randomizált, kontrollos vizsgálat a foszfatidil-szerinről
dementált alanyokban”. Acta Neurol Scand, 1986; 73: 136–40.
Bővebben
Nincs raktáron
11 900 Ft 
10 450 Ft
Kezdete: 2022.07.14   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek

Ajánlott napi adag:  Vegyünk 2 kapszulát a fizikai aktivitás előtt vagy a koncentrációs energia és fókusz szükségességének növelésekor.

Ne használja a terméket 8 egymást követő héten megszakítás nélkül.

Tárolás:  Száraz és hűvös helyen tárolja gyermekektől.

Fontos :  Az étrend-kiegészítőt nem szabad a változatos étrend alternatívájaként használni. Fontos, hogy sokoldalú és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód legyen, az ajánlott adagot nem szabad túllépni.


Ne használja a terméket 8 egymást követő héten megszakítás nélkül!

 

Kiszerelés: 60 kapszula, 30 adag.

Adatok
Cikkszám
ppermind