Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

L-Glutamine 100%

L-Glutamine 100%
L-Glutamine 100%

A glutamin a szervezetben a leggyakoribb aminosav. A glutamin egyike azon 20 aminosavnak is, amely fontos szerepet játszik a fehérjeszintézisben. Protein szükséges többek között a szervezet számára az izomtömeg fenntartásához és növeléséhez.

Bővebben
Nincs raktáron
13 750 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az L-glutamin aminosav a szervezetben a legreaktívabb aminosav. Az izomtömegben lévő aminosavak mintegy 60% -a L-glutamin. A kemény edzésben a test szintje drasztikusan csökken, és hiány esetén a szervezet katabolikus lebomlásnak van kitéve. A kemény edzés során napi 10-20 g-os L-glutamin-bevitel javasolt a szervezet igényeinek biztosítása érdekében. A sportolók arról számoltak be, hogy az L-glutamin aminosav megnövekedett bevitele segít elkerülni a megfázást. Kimutatták, hogy a glutamin-kiegészítők javítják a bélnyálkahártya működését, ezáltal hozzájárulva az immunrendszer stabilizálásához. Ma már több mint 100 tanulmány és tudományos publikáció támogatja a glutamin aminosav használatának pozitív hatásait.

Adagolás: Keverjünk össze 1 kanál körülbelül 5 g-ot 2dl vízzel vagy más itallal, és reggel vagy naponta 2-4 alkalommal vegyünk.

Tájékoztatás: Ez egy étrend-kiegészítő, és nem használható a változatos étrend alternatívájaként. Tartsa kisgyermekektől távol. Gondolj a sokoldalú és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontosságára. A termék 18 éven felüli egészséges személyeknek szól. Ha terhes, szoptat, betegségben szenved, vagy gyógyszeres kezelésben részesül, a termék használata előtt mindig forduljon orvoshoz. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Tartalom az ajánlott adagonként :
L-Glutamin 5000mg
L-Glutamin_100%

Összetevők:

Mikronizált L-glutamin

Tartalom az ajánlott napi adagban:

10 g L-glutamin

Méret: 400 g, 80 adag

 

Adatok
Cikkszám
l_glutamin