Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Iron Plus

Iron Plus
Iron Plus

A vas hozzájárul a normál oxigén felvételhez, az immunrendszer, a vörösvérsejtek és a hemoglobin normális működéséhez, illetve csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.

Az Iron Plus egy vas-fumarát, folsav és C-vitamin kombinációja, amelyek mindegyike szinergikusnak tűnik a vashiányos anaemia ellen.

A nők nagyobb kockázatot jelentenek, mint a férfiak, a vashiány kialakulásában, elsősorban a menstruációs ciklus miatt. A közelmúltban a tanulmányok kimutatták, hogy a kemény edzések blokkolhatják a nők zselét, ami még könnyebbé teszi a fáradtság hiányát, a gyengébb immunrendszert és a depressziót, mint gyakori tüneteket.

A vas a vér hemoglobinjában, a vörösvérsejtekben található, és ahhoz szükséges, hogy oxigént szállítsanak a tüdőből a szervezet szövetébe. A vas a PH PH-jét szabályozza, valamint a DNS méregtelenítését és termelését. Fontos tulajdonságainak köszönhetően ez az egészség legfontosabb kulcsa

A folsav egy B-vitamin, amely a zöldségfélékben és a májban található. Szükség van a sejtosztódásra és a test fehérje metabolizmusára. Folsav rendkívül fontos azok számára, akik időskorúak ,terhesek. A folsavhiány zavaros sejtmegosztást eredményez, ami a legnagyobb hatást gyakorolja a gyorsan növekvő szövetekre, mint például a csontvelőben új szervek kialakítására. A svéd táplálkozási javaslatok szerint a szükséglet naponta 200 μg . Azonban a valódi igényekben nagy eltérések lehetnek.

A 2 tablettával a folsav-kiegészítésre vonatkozó ajánlások teljesíthetők, és a vashiány elkerülése érdekében elérjék a vas-kiegészítés hatékony adagját. A vas felszívódása a bélből csökkenthető, ha egyidejűleg kávét, teát, tojást vagy tejet fogyasztanak.

A C-vitamin növeli a vas felszívódását a szervezetben, és antioxidáns tulajdonságai miatt a folsav védett a lebomlás ellen.

Bővebben
Nincs raktáron
4 950 Ft
Nincs raktáron
Részletek

 

Fontos:  A kiegészítőket nem szabad a változatos étrend alternatívájaként használni.

Tárolás:  Tartsa a terméket szárazon és hűvösen távol a gyermekektől.

Vigyázat:  Nem alkalmas terhes és szoptatásra.

 

Ajánlott használat:  Vegyünk be 1-2 tablettát naponta reggel étkezés közben.

Összetevők:
Askorbinsav, vas-fumarát, cianobalamin, tabletta-segédanyagok E-460, E-551, magnézium-sztearát.

Tartalom az ajánlott napi adagban: 1 kapszula.

C 80 mg-os vitamin, 100% *
folsav 100 μg 50% *
Vas 14 mg 100% *
* DRI%: Napi referencia-bevitel az EU referenciaértékei szerint

Méret: 90 tabletta.

Adatok
Cikkszám
iron_plus