Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Immuno Support System

Immuno Support System
Immuno Support System

Több népszerű hatóanyagot, köztük  C-vitamint is tartalmaz, amelyek segítenek az immunrendszer normális működésének fenntartásában az intenzív fizikai aktivitás alatt és után. A D-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

Az Immuno Support gondosan kiegyensúlyozott összetételű anyagokkal rendelkezik, amelyek segítik és támogatják a szervezet immunrendszerét a nehéz edzési időszakokban vagy hideg időben. A képlet tartalmazza a C-vitamint, amely antioxidáns, amely segít csökkenteni a fáradtságot , védi a sejteket az oxidatív stressztől, valamint hozzájárul a normális működésű immunrendszerhez az intenzív fizikai aktivitás alatt és után. A D-vitamin hozzájárul a normál izomfunkcióhoz, valamint a normálisan működő immunrendszerhez. A cink hozzájárul az immunrendszer normális tesztoszteronszintjéhez, a fehérjeszintézishez és a normális működéshez.

Az L-glutamin aminosav a szervezetben a legreaktívabb aminosav. Az izomtömegben lévő aminosavak mintegy 60% -a L-glutamin. A kemény edzésben a test szintje drasztikusan csökken, és hiány esetén a szervezet katabolikus lebomlásnak van kitéve. A sportolók arról számoltak be, hogy az L-glutamin aminosav megnövekedett bevitele segít elkerülni a megfázást. Kimutatták, hogy a glutamin-kiegészítők javítják a bélnyálkahártya működését, ezáltal hozzájárulva az immunrendszer stabilizálásához.

A lizin egy esszenciális aminosav, amelyet vírusellenes tulajdonságoknak tulajdonítanak, és sikeresen használják például a herpeszvírus által okozott sebek ellen.

A béta-1,3-glükánokat az 1980-as évek óta használják, elsősorban Ázsiában. A béta-1,3-glükánok javítják a szervezet immunrendszerét a külső behatásokkal szemben, támogatva a természetes veleszületett sejtek (a szervezet első védelmi vonalának) makrofágjainak, a neutrofileknek és a természetes ölősejteknek a képességét, hogy reagáljanak a különböző problémákra, mint például a baktériumokra , vírusok, gombák és paraziták.

A svéd kiegészítők Immuno támogatása segít a szervezet védelmében.

  • Támogatja a normálisan működő immunrendszert.
  • Javítja a helyreállítást.
  • Antioxidánsokat tartalmaz.
  • Betaglucánt tartalmaz.
  • L-glutamint és L-lizint tartalmaz.
Bővebben
Nincs raktáron
13 400 Ft
Nincs raktáron
Részletek


Fontos:
A kiegészítőket nem szabad a változatos étrend alternatívájaként használni.

Tárolás:
Tartsa a terméket szárazon és hűvösön távol a gyermekektől.

Ajánlott használat:
Keverjünk össze 1 kanál kb. 13 g-ot egy pohár 3dl vízben naponta.

Összetevők:
L-glutamin, L-lizin, Béta 1 / 3.1 / 6 D Élesztőből, aszkorbinsavból, cink-glükonátból, D3-vitaminból, almasavból, ízből, színből E-101, édesítőszer E-951 *, E-950 * fenilalanin forrása

Az ajánlott napi adag tartalma:
L-glutamin 4000 mg
Lizin 3000 mg
Béta 1 / 3,1 / 6 D glükán 1000 mg
C-vitamin 1000 mg (1250%) *
Cink-glükonát 20 mg (200%) *
D3-vitamin 12,5 ug (250%) *

* Tartalom és a referencia bevitel aránya (DRI / RI%) egy adagban.

 

Kiszerelés 400 g, 30 adag.

Adatok
Cikkszám
immuno_support_system
Tömeg
400 g/db