Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

HMB Magnum Caps

HMB Magnum Caps
HMB Magnum Caps

JAVITJA AZ ÁLLÓKÉPESSÉGET!
Mivel sok anyag nagyobb dózist igényel a megfelelő működéshez, kifejlesztettünk egy extra-nagy kapszulát, amely kapszulánként 1300 mg anyagot tartalmaz. A HMB ellensúlyozza az izomszövet lebontását oly módon, hogy az anyag gátolja az izmokat lebontó hatású enzimeket.

Bővebben
Nincs raktáron
12 590 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A HMB aktiválja az m-TOR anabolikus folyamatot:

-Leucin metabolitja.
-Katabolikus.
-Javítja az állóképességet.

A svéd kiegészítők HMB egyike a Back to Basics termékeknek kapszula formájában. Mivel sok anyag nagyobb dózist igényel a működéshez, a Magnum sapkákat egy extra nagy kapszulára fejlesztettük ki, amely kapszulánként legfeljebb 1300 mg anyagot tartalmaz. Béta-hidroxi-béta-metil-butirát HMB a leucin aminosavból származó metabolit. A HMB tehát akkor fordul elő, ha a leucin a test belsejében átalakul.

A HMB ellensúlyozza az izomszövet lebontását oly módon, hogy az anyag gátolja az izmokat lebomló hatású enzimeket.

A HMB felezési ideje kb. 2½ óra, majd körülbelül kilenc óra elteltével az alapszintre esik. A HMB bevitelnek ezért gyakorlással együtt kell történnie, hogy elérje a csúcsot a tréning során, és egyenletesen oszlik el a nap folyamán, hogy megőrizze az állandó magas szintet.

Ajánlott használat:

Képzési napokon reggel 2 kapszulát, 2 kapszulát edzés előtt és 2 kapszulát lefekvés előtt. Pihenőnapokon reggel 2 kapszulát, 2 kapszulát ebédre és 2 kapszulát este. 

Összetevők:

CaHMB (kalcium-β-hidroxi-béta-metil-butirát) kapszula burkolat [szarvasmarha-zselatin, festék (titán-dioxid)], korróziógátló szer (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Tartalom az ajánlott napi adagban: 6 kapszula/nap

CaHMB (kalcium-béta-hidroxi-béta-metil-butirát) 6000 mg, melyből kalcium 1140 mg 142% *

Méret: 150 db kapszula./25 adag.

Adatok
Cikkszám
hmb_magnum_caps