Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Hair Beauty

Hair Beauty
Hair Beauty

A termék olyan anyagokból áll, amelyeket hagyományosan a haj belsejéből táplálnak, erősítik a hajat a gyökérből, megőrzik a csillogást és a színt. Tartalmaz többek között az Ovoderm® tojáshéj membránokat, amelyek a kollagén és a hialuronsav forrása.

  • Ovoderm®-et (tojáshéj membránt) tartalmaz
  • Szilícium forrás
  • Színt és fényt ad

A Hair Beauty célja, hogy segítsen fenntartani egy szép, erős, természetes színű és csillogó hajat. Termékünk teljesen természetes összetevőkből áll, mint például a tojáshéj-membránok, a vitaminok, az ásványi anyagok antioxidánsai és a növényi kivonatok.

Adagolás:  2 kapszulát reggel étkezés közben fogyassza.

Kiszerelés: 60 kapszula, 30 adag.

Bővebben
Nincs raktáron
6 750 Ft
Nincs raktáron
Részletek

 

A Hair Beauty célja, hogy segítsen fenntartani egy szépen erős, természetes színnel és csillogással ellátott hajat, amely segít a vastagabb, élénkebb haj feltételeinek biztosításában. Termékünk teljesen természetes összetevőkből áll, mint például a tojáshéj-membránok, a vitaminok, az ásványi anyagok antioxidánsai és a növényi kivonatok mindegyike a haj legjobb tulajdonsága. A Hair Beauty az Ovoderm®-et (tojáshéj-membránt) tartalmazza, amely a test számára olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek a hajszerkezet szempontjából alapvető fontosságúak a különböző típusú kollagén, elasztin és bioaktív fehérjék számára. Az Åkerfräken szilícium-dioxidja szilíciumot (szilícium) tartalmaz, amely szükséges ahhoz, hogy olyan fehérjéket, mint a kreatin, a kollagén és az elasztin, melyeket köröm és hajunk nagyrészt tartalmaz. Továbbá a Milirinban gazdag Hirsex-kivonatot találunk, amely kémiailag a növényi szterinek csoportjába tartozik, és a hormon-erősítő, természetben előforduló növényi anyag. Az anyagon végzett vizsgálatok pozitív hatást mutattak a haj és a kötőszövet növekedésére. A Hair Beauty tartalmazza az ásványi anyagot. A cink segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől, részt vesz a sejtmegosztási folyamatban, és segít fenntartani a normál bőr és a körmök védelmét. A szelén antioxidánsként működik, amely megvédi a sejteket a lebomlástól. Az alacsony szelénszint a hajbőr és a körmök minőségének romlását okozhatja. A Hair Beauty szilárd adagja A réz védő hatása és a haj és a biotin (fehér B-7) fokozott pigmentációja, amely hozzájárul a normál hajnövekedéshez „Az Ovoderm® az Eggnovo S.L. bejegyzett védjegye. Az Ovoderm®-et ipari szabadalmaztatott eljárással nyerik.

Adatok
Cikkszám
hair_beauty