Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Flex Support

Flex Support
Flex Support

Izületi komplex!

A svéd Flex a népszerű összetevők összetett összetételét tartalmazza, beleértve az MSM csipkebogyó és tojáshéj membránokat. A csipkebogyó segít megőrizni az ízületek rugalmasságát és mobilitását. Akár a csontritkulás, akár a munka vagy az elit sport okozta kopás miatt szenved, ez a kiegészítő jó segítség. Idősödve az új ízületi porc képződése csökken, míg régi rés, csökkent mozgási merevség és fájdalom lehet az ízületekben, mint a térd, váll vagy csukló. A Flex támogató hatásssal van ennek enyhítésére. 

Bővebben
Raktáron :  1 db
16 350 Ft
Részletek


A svéd táplálékkiegészítők Flex támogatása olyan fájdalmakra hat: amelyek merev fájdalmat okoznak, ami a kopás vagy az osteoarthritis miatt vezet.

Gondosan kiválasztott dokumentált összetevők.
Növeli a tagok mobilitását.
Az artritisz lebomlását ellensúlyozza.
Keni és védi.
Csökkenti a fájdalmat.

A svéd Supplements Flex támogatása a népszerű összetevők összetett kombinációját tartalmazza, beleértve az MSM nypone kivonatot és a petefészek membránt. A Nypon segít fenntartani a vezető erejét, rugalmasságát és mobilitását. Akár a csontritkulás, akár a munka vagy az elit lovasok miatt elszenvedett sérülést szenved, Ön jól tájékoztatja ezt a kiegészítést. Az életkorban az új ízületi gyulladás kialakulása csökken, míg a régi csukló és végeredmény csökkent mozgási merevség és fájdalom lehet az ízületekben, mint a térd, váll vagy csukló. A Flex-támogatás témái dokumentáltak hatást az enyhítésében. Íme néhány említés.

A Nypone tapasztalt az ízületi fájdalom enyhítésére, és a galaktolipid GOPO, a niponban jelenlévő anyag, amely gyulladásgátló hatással rendelkezik, amely segít enyhíteni a fájdalmat. A GOPO zsírsavakból és glükózvegyületekből áll. Helyileg a niponpor úgy jelenik meg, hogy a fehérvérsejteket kissé gátolja a gyulladás elérésében és ezáltal csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat. Ez mozgatja és kevesebb fájdalmat okoz.

Az MSM egy kénvegyület, amely természetesen megtalálható a szervezetben és az állatokban, gyümölcsökben, zöldségekben és gabonafélékben. Az MSM ként tartalmaz, amelyet a test kötőszövet képez. Az ízületi gyulladás esetén a porc kénkoncentrációja a friss porc koncentrációjának 1/3-a. Az artropátiás betegekben a kéntartalmú cisztin a kisebb mennyiségben is előfordul. Ez a tény lehetővé teszi szerves kéntartalmú kiegészítők hozzáadását.

A C-vitamin egy antioxidáns, amely megvédi a kötőszövetet, mint a szalagokat, inak, bőr, csontokat és ízületeket. A C-vitamin hozzájárul a kollagén kialakulásához a csont és a porc normális működéséhez.

A kondroitin olyan testanyag, amely természetesen megtalálható a test porc- és kötőszövetében. Úgy vélik, hogy a glükózaminhoz hasonlóan enyhíti az osteoarthritis tüneteit.

A tojás sütőmembrán Ovomet ™ biztosítja a szervezet számára az arthritisben megtalálható összes fontos tápanyagot, beleértve a kollagént, a kondroitint, a hialuronsavat, az elasztint és más fehérjéket. A tojáshéj membránjai rostos fehérjékből állnak, beleértve az 1. típusú kollagént, valamint más bioaktív komponenseket

Ajánlott napi adag:
Vegyünk 3 kapszulát reggel és 3 kapszulát lefekvés előtt. Fogyasszon vízzel.

Fontos:
A kiegészítőket nem szabad a változatos étrend alternatívájaként használni.

Tárolás:
Tartsa a terméket szárazon és hűvösen távol a gyermekektől.

Allergia információ:
Tojásfehérjét tartalmaz.

 

Kiszerelés: 180 kapszula, 30 adag.

 

Adatok
Cikkszám
flex_support