Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Creavolution

Creavolution
Creavolution
Creavolution
Creavolution
Creavolution
Creavolution
-16%
Creavolution

CREAVOLUTION MOTOR

Creavolution motor svéd kiegészítőkből. Robbanóképesség.

  • A kreatin különböző jól bevált formái.
  • Kiváló vízoldhatóság.
  • Ízletes íz.
  • Gyengéd a gyomornak.
  • A kreatin bizonyítottan befolyásolja a teljesítményt.
  • Nagy intenzitású és rövid távú erőfeszítések.

A kreatin talán a legjobban képzett alany, amely az izomterhelés erősségére és robbanóképességére nézve pozitív. A kreatin  vörös húsban és lingonban van, és biztosítja az energiát, amire a szervezetnek szüksége van a gyors és robbanásszerű izomaktivitásra. Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) szerint a 3 gramm kreatin bevitele „növeli a fizikai teljesítményt a rövid távú és nagy intenzitású edzéssel összefüggésben ismétlődő erőfeszítésekben.” „A kedvező hatás 3 g napi bevitel mellett érhető el. .

A svéd Supplements Creavolution Engine egy innovatív „kreatin-keverék”, amely 5 különböző kötőformából áll, melyek mindegyike különböző javító tulajdonságokkal rendelkezik. Minden alakzat jóváhagyott és jól dokumentált. A Creavolution Engine L-leucint is tartalmaz, amely esszenciális aminosav. Kiváló képességgel rendelkezik a különböző higroszkópos természetű anyagok összeomlása ellen. A termék nem tartalmaz felesleges töltőanyagokat vagy szénhidrátokat, hanem csak hatóanyagokat tartalmaz. A termék egy egyedi pufferrendszerrel is rendelkezik, amely lúgos és így kevésbé érzékeny a gyomorra a gyomorban.

A termék tökéletes minden olyan sportolónak, aki javítani kívánja a robbanóképességüket és a csökkentett tejsavat. A labdarúgó játékosok, a jégkorong játékosok, , a sportolók erősítése és az összes sportoló, aki erősen sportol, részesül ebből a termékből.

A Creavolution Engine segítségével kapszulákat szabadíthat fel, hogy egy nagyon koncentrált terméket kapjon. Ezenkívül jól illeszkedik a saját PWO keveréséhez.

 

 

Bővebben
Nincs raktáron
11 840 Ft 
9 890 Ft
Kezdete: 2022.04.08   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek

Ajánlott használat:

Keverjünk össze körülbelül 9 g-ot vízzel és igyuk meg reggel és edzés után.

Összetevők:

kreatin-monohidrát, kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, inulin, l-leucin, nátrium-hidrogén-karbonát, íz, szín: E-101, E-133 (zöld alma íz) E-101, E-162 (Crazy Mango íz) E -150c (Colsasmake) Édesítőszerek: E 951 *, E-950 * fenilalanin forrást tartalmaz

Tartalom az ajánlott napi adagban:

7600 mg Penta-kreatin-formula
1. Tri-kreatin-malát,
2. Kreatin-monohidrát,
3. Kreatin-piruvát,
4. Kreatin citrátban
5. Crea-PH ™ A kreatin bázis teljes mennyisége, 6000 mg

Méret: 500 g

Adatok
Cikkszám
creavolution
Tömeg
500 g/db