Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Crazy 8

Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8
Crazy 8

Az Crazy 8 az edzés előtti termékek új generációja megérkezett!

  • Intenzív és tartós energia.
  • Éles fókusz.
  • A súlyok legyőzése.
  • Nagy dózisú.
  • 175 mg koffein.
  • Energia.

                  

Üdvözlünk egy új korszakban. Mindannyian ismerjük a Svéd Étrendkiegészítők történetét. Olyan trendet alkotó termékeket fejlesztettek ki, melyekkel megteremtették a szabványt, hogy milyen a jó edzés előtti termék. Az olyan termékek, mint a Fucked Up, a Butcher és a Vigor, megmutatták, hogy bizonyos kiegészítők mennyire jól működnek.
Hosszú ideig a Swedish Supplement fejlesztési részlege egy új, egyedülálló képletet dolgozott ki az energia, a fókusz és a nagyobb teljesítmény érdekében. Az eredmény a Crazy 8. Nem kevesebb, mint 8 különböző szimulátort tartalmaz, amelyek együtt működnek szinergiában. A szimuláns formula főleg a növényből kivont különböző koffeinforrásokból áll. Ezért eltérő karakterük, de hasonló hatásuk van, és kombinált erős hatást fejt ki.

A termékben kolinbitartrátot, l-tirozint és taurint találunk. 
A kolint a test acetil-kolin előállítására is használja, amely fontos neurotranszmitter, amely olyan funkciókban vesz részt, mint a memória tárolása és az izomszabályozás. A kolinra vonatkozó vizsgálatokban azt is megfigyelték, hogy a kolin további bevitele hozzájárulhat a reaktivitás javulásához, miközben növeli a sportolók teljesítményét.

A tirozin segít csökkenteni az összeomlás kockázatát, miután egy központi stimuláns kiegészítést használ. A hatást úgy érjük el, hogy ezt az aminosavat a szervezetben a katekolaminok előállításában alkalmazzuk. A katekolaminok neurotranszmitterekként és hormonként hatnak, mint például az adrenalin, a noradrenalin és a dopamin. Növeli az energiát és a mentális éberséget.

A Crazy 8 hatalmas adag Taurint tartalmaz, hogy egyensúlyba hozza az erős központi stimuláló hatást. A Taurin antioxidánsként működik és kortizolcsökkentő hatást fejt ki, pozitívan hat a memória működésére és védi a szívet. 
A citrulin hatékonyan csökkenti a tejsav hatását és csökkenti az ammónia koncentrációját a karbamid-ciklus támogatásával. Népszerű a testépítők körében, mivel helyreállítja az előnyös intramuszkuláris Ph értéket.
A béta-alanin egy nem esszenciális aminosav, amelyet a szervezet a karnozin nevű dipeptid létrehozására használ. A karnozin pufferként működik, mert befolyásolja és csökkenti az izomszövet savasságát. A karnozin magasabb szintje csökkenti a fáradtság érzését. 

Mindezek az anyagok az edzés előtt egy ízletes italban segítenek az edzések új magasságokba emeléséhez.

Bővebben
Nincs raktáron
13 950 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Adagolás: 1 adag 10 g keverjen össz 1 adagot vizzel 20-30 percel edzés elött fogyassza.

Kiszerelés: 260g, 26adag

Adatok
Cikkszám
crazy_8
Tömeg
260 g/db