Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Chromium 200µg

Chromium 200µg
Chromium 200µg

A króm egy étrend-kiegészítő, amely 200 µg króm-szulfátot ad egy dózisban. A króm népszerű a súlycsökkentés kiegészítéséhez, illetve hozzájárul a vércukorszint szabályozásához.

KRÓM

A króm az ásványi anyag, amely sokak szerint segít csökkenteni az édességet. Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Szövetség) szerint a króm a szervezetre gyakorolt ​​következő hatásoknak tulajdonítható: segít fenntartani a normális vércukorszintet és hozzájárul a normális anyagcseréhez.

Bővebben
Raktáron
3 950 Ft
Részletek

A króm egy étrend-kiegészítő, amely dózisonként 200 µg króm-szulfátot ad. A króm népszerű a súlykontroll kiegészítőjeként. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a krómnak köszönhetően hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, ezáltal segítve az édesség csökkentését. Alacsony vércukorszint, éhezésünk növeli a cukor és más gyors szénhidrát forrásokat, és a vércukor egyensúlyban tartásával a legrosszabb szoptatott króm természetesen a diófélékben, hüvelyesekben és a halakban található. A króm napi bevitel 40 μg / nap felnőtteknél, de 200-250 mikrogramm-ig növelhető rövidebb időszakokra, például étrendre. Ezeken a dózisokon a hatás egyértelműbbé válik.

Ajánlott használat: 1 tabletta naponta, étkezés közben.

Összetevők:

Króm-klorid, tabletta-segédanyagok (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-oxid).

Tartalom az ajánlott napi adagban: 1 tabletta.

Króm-klorid 200 Ung 500% *
* DRI%: Napi referencia-bevitel az EU referenciaértékei szerint.

Méret: 90 db tabletta

Adatok
Cikkszám
chromium_200