Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Slow Down

Slow Down
Slow Down

A Slow Down egy termék azoknak, akik szeretnék megszabadulni a stressztől és megyugodni a kemény edzés uán. ZMA-t, gyógynövénykivonatokat és GABA-t tartalmaz, nyugtató hatású.

GABA-t tartalmaz
ZMA-t tartalmaz
Kamillát tartalmaz

Bővebben
Nincs raktáron
9 750 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Új segítség a kikapcsolódáshoz és a helyreálláshoz. A Slow Down termék kifejezetten a pihenésre, a szorongás és az alvási problémák csökkentésére használt anyagokból és kivonatokból álló étrend-kiegészítő.
A citrombalzsát hagyományosan idegességre és szorongásra használják, nyugtató hatású, antibakteriális és hatásos többek között a herpeszvírusokkal szemben. A citromfű balzsam segít a zavaros és puffadt gyomorban. A citromfű balzsam segíti a nyugodt alvást
A kamilla kumarin tartalma nyugodtság érzetet ad, különösen szorongás és nyugtalanság esetén, és elősegíti az alvást. Jó görcsoldó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a fájdalmas menstruációban és a PMS tünetekben. A kamilla a stresszt, a szorongást és az alvási nehézségeket enyhíti.
Az L-teanine javítja az alvás minőségét és segít kikapcsolódni.
A kutatók több különböző tanulmányt is vizsgáltak az L-teanin és a jó éjszakai alvás közötti kapcsolatról. Többek között megnézték, hogy mennyi ideig alszol, milyen az alvás minősége, milyen gyakran ébredsz fel, és hogyan érzed magad, amikor felébredsz. Összefoglalva, a kutatók azt látják, hogy 200 mg L-teanin jobb alvási minőséget biztosít.  A Teanin hatékony anyag, amely növeli a GABA értékeket az agyban.
GABA (gamma-aminovajsav): Ez a leggyakoribb gátló neurotranszmitter a központi idegrendszerben, amelytől jobban érzed magad.  A GABA segíthet a krónikus fáradtságban, a szorongásban és hozzájárulhat a jobb alváshoz. Ha hiányzik a GABA, gyakran kiderül, hogy az idegrendszer túlaktív, és hogy nehézségei vannak a pihenés közben, és ennek következtében a kiégés veszélye áll fenn. A GABA szükséges a rövid távú memóriához  és a stressz csökkentéséhez. A GABA szükséges a férfi prosztata számára. A GABA a GH növekedési hormon felszabadulását is elősegíti. A GABA-t glutaminsavból szintetizálják a szervezetben.
A cink többek között hozzájárul a normál energiaátalakításhoz. Az ásványi anyag is elősegíti az optimális tesztoszteronszintet és a funkcionális fehérjeszintézist.
A magnézium ellensúlyozza az izomfáradtságot és hozzájárul a normális izomfunkcióhoz és az elektrolit-egyensúlyhoz. A magnézium csökkenti a test stresszhormonjait, és ezáltal csökkenti a fizikai stresszt. A lefekvés előtti magnézium-kiegészítés hozzájárul az alváshoz és az alvás minőségének javításához, mivel az izmok ellazulnak és a stressz eltűnik. 

Adatok
Cikkszám
slow_down