Közösségi média

  

TOP termékek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Nail Beauty

Nail Beauty
Nail Beauty

A keratin és a kollagén tojáshéj membránforrását tartalmazza
MSM-et tartalmaz
Antioxidánsokat tartalmaz

Bővebben
Nincs raktáron
6 750 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A szépség belülről származik. A svéd gyártó a Nail Beauty-t úgy tervezte, hogy támogassa az erős, egészséges körmök kialakulását. A stressz, a környezeti toxinok, a rossz étrenddel rendelkező és a betegségben szenvedő nőknél néha problémákat okozhatnak, hogy a körmük törékeny és nem növekszik, pedig sokan  szép körmöket szeretnének. Ez a termék segít ebben.
A svéd gyártó kifejlesztett egy olyan terméket, amely MSM-et tartalmaz, a kéntartalmú vegyület természetesen kis mennyiségben van jelen a szervezetben. A kén elsősorban a test fehérjében gazdag szöveteiben, például porcban, korpuszban, inakban, izmokban, csontvázakban, bőrben, hajban és körmökben fordul elő. A kén hatással van ezekben a szövetekben a kollagénszerkezetre, és így aktív szerepet játszik a körmök növekedésében, de a haj és a bőr kialakulásában is.
A termék tojáshéj membránokat is tartalmaz, amelyek többféle kollagént és keratint tartalmaznak. A keratin olyan fehérje, amely körmöket és hajerősséget, és ezeknek fényt ad. A fehérje többek között tartalmaz kéntartalmú aminosav ciszteint. Az MSM-sel végzett vizsgálatok többek között a haj növekedését, a haj minőségét, a köröm növekedését, a köröm vastagságát és szilárdságát mutatják. A termék C-vitamint is tartalmaz. A C-vitamin olyan anyag, amely pozitívan befolyásolja a kollagén képződését, másrészt a szervezet MSM felszívódásának képességét.
Ezen három komponens együttesen segíti az egészségesebb körmök kialakulását.

Adatok
Cikkszám
nail_beauty