Adagolás: 1 adagolókanál (kb. 35 g) keverje össze 2-3 dl vízzel vagy tejjel, reggel és edzés után a legjobb hatás elérése.
Tartalom: 920 g - 26 adag.
Az ISO Whey Premium fehérje előállításához használt izolátum a következő fontos fehérje frakciókat tartalmazza:
- 50-60% Gamma-laktoglobulin.
- 15-20% vagy alfa-laktalbumin.
- 15-20% glikomakropeptid.
- 1,0-2,0% G immunglobulin.
- 1,0-2,0% A immunglobulin.
- 1,0-2,0% laktoferin.
Íme példák a tejsavófehérje különböző összetevőinek fontos funkcióiról:
• Immunoglobulinok (Ig): a tejsavóban lévő fehérje molekulák, amelyek mikrobák elleni antitestekként működnek.
• Alfa-laktoglobulin: stimulálja a sejthalált (apoptózist) a rákos sejtekben.
• Laktoferrin: ellensúlyozza vagy elpusztítja a baktériumokat, kandidázist és parazitákat, gyulladáscsökkentő hatású.
Tápérték adagonként Vanília (kb. 35g): Energia: 123,2 kcal/515 kJ, fehérje 30 g, szénhidrát 1 g, ebből cukrok 0,84 g, zsír 0,1 g, ebből telített zsírsavak 0 g, só 0,28 g, Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, Fehérje száraz állapotban: 95%.
Tápérték adagonként Vad eper (kb. 35g): Energia: 123,2 kcal/517 kJ, fehérje 31 g, szénhidrát 0,84 g, ebből cukrok 0,29 g, zsír 0,3 g, ebből telített zsírsavak 0 g, só 0,07 g, Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, Fehérje száraz állapotban: 95%.
Tápérték adagonként Csokis tej (kb. 35g): Energia: 134 kcal/564 kJ, fehérje 28 g, szénhidrát 2,4 g, ebből cukrok 0,77 g, zsír 0,38 g, ebből telített zsírsavak 0,21 g, só 0,35 g, Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, Fehérje száraz állapotban: 95%.